Over ons

 

 

Autohandel Nicolai (AHN) is een jong dynamisch bedrijf wat 10 jaar geleden is gestart. Wij houden ons hoofdzakelijk bezig met de in- en verkoop van personenauto's en aanverwante zaken zoals motors, boten, caravans, vrachtauto's, etc.

Naast eigen in- en verkoop doen we ook aan automakelaardij. Dit houdt in mocht u 1 of meerdere auto's of aanverwante zaken willen in- of verkopen, dan kunt u altijd een beroep doen op onze no how en zakelijke kennis. Wij stellen ons breed op en zijn fanatiek op veel vlakken waardoor we een hoop zakelijke relaties hebben opgebouwd die we dan met u kunnen delen. Ons motto is "leuk zakendoen".

 

De inkoop van auto's doen we hoofdzakelijk in Friesland met veel hoofd- en subdealers. We kopen in grote en kleine partijen in, waardoor we een goed en goedkoop product kunnen leveren. Ook voor kleine autobedrijven verzorgen we graag de in- en verkoop door middel van vraag en aanbod.

 

Mocht u met ons in contact willen komen, kunt u bellen met Klaas Nicolai, telefoonnummer 06-50861989 of mailen naar autohandelnicolai@hetnet.nl.